Despre noi

Implantodent este cea mai mare si moderna retea de clinici dentare private din Romania, reprezentand cea mai „consistenta” investitie autohtona privata in domeniul medicinii dentare.

Implantodent Bucuresti si Implantodent Constanta reprezinta mai mult decat 4 simple clinici, fiind fara falsa modestie „centre de excelenta”, adevarate spitale private de medicina dentara, unde pe mai bine de 2000 de mp, zeci de specialisti experimentati deservesc cu succes, in regim de lucru interdisciplinar, toate domeniile stomatologice. Tehnologia unica de diagnostic, tratament  si monitorizare din dotare care completeaza cu succes factorul uman, transforma tratamentul stomatologic intr-un adevarat act medical, sigur si confortabil, asa cum isi doreste orice pacient care pune pret pe sanatatea sa.

Infiintata ca un proiect ambitios de catre dr. Chemal Taner la sfarsitul anilor ’90, Implantodent a ajuns in cei 20 de ani de activitate, principalul furnizor national de servicii medical-dentare de tip premium, deservind cu promptitudine nevoile pacientilor care pun pret pe sanatatea oro-dentara si care doresc servicii stomatologice avansate, multe dintre ele unice.

Sanatatea zambetului este profesia noastra, frumusetea zambetului reprezinta pasiunea noastra iar filozofia dupa care ne ghidam  este definita simplu, intr-o propozitie: nu precupetim nici un efort ca sa  imbunatatim prin tratamentele realizate calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul.

implantologie dentara, clinica de implantologie dentara, implant dentar, implant dentar digital

 

Notorietatea echipei medicale, a serviciilor si a dotarilor unice a depasit granitele tarii, astfel incat la ora actuala, un mare numar de pacienti provin din Europa de Vest, tarile Scandinave, Marea Britanie sau Turcia, Implantodent deruland un atractiv si eficient program de turism dentar.

implanturi dentare, implanturi, implantolohie dentara, clinica de implantologie dentara

Astfel, Implantodent gazduieste adevarate „centre de excelenta” in care rolul principal il au oamenii, specialistii tineri si ambitiosi care interdisciplinar, cu pasiune si daruire, trateaza cele mai complexe cazuri clinice.

implantologie-digitala-implant-dentar-clinica-de-implantologie-dentara

 

Implantologia digitala minim invaziva, reconstructiile totale ale danturii cu tehnici si implanturi speciale, reconstructii si regenerari ale oaselor maxilare, estetica dentara avansata, ortodontia invizibila, chirurgia laser ghidata, parodontologia non-invaziva – sunt cateva din metodele de tratament avangardiste de care peste 10.000 de pacienti romani si straini au beneficiat sau beneficiaza in continuare.

implantologie dentara minim invaziva, implantologie dentaraclinica-de-implantologie-dentara-implantologie-dentara-minim-invaziva-implantologie-digitala

Calitatea de furnizor unic de servicii dentare catre membrii trupelor NATO din sudul si sud-estul Romaniei atesta standardele serviciilor precum si nivelul de siguranta pe care un pacient il are in clinicile noastre.

In cifre:

 • Peste 2500 mp dedicati medicinei dentare
 • 18 sali de tratament (cabinete) ce integreaza toate specialitatile stomatologice
 • 4 blocuri operatorii moderne si complet utilate
 • 2 cabinete de investigatii si explorari preoperatorii
 • 6 rezerve moderne
 • Inhalo-sedare si anestezie generala
 • 7 sisteme robotizate (cad/cam) de protetica/estetica dentara
 • 4 sisteme de tomografie dentara si 7 unitati de radiologie dentara digitala
 • 17 specialisti (permanenti si colaboratori)
 • Peste 15.000 de implanturi inserate
 • Peste 2500 de operatii (chirurgie orala, chirurgie sinuzala, aditii si augmentari osoase).

 

implantologie-dentara-clinica-de-implantologie-dentara-implant-digitalprotetica-estetica-dentara-implantologie-dentara-clinica-de-implantologie-dentara Implantologie-dentara-implant-digital-estetica-dentara-clinica-de-implantologie-dentara-implant-dentar

Experti in implantologie dentara

Implantologia digitala ghidata protetic reprezinta apogeul actual al reconstructiei estetice si functionale a danturii, fie ca vorbim de un singur dinte, mai multi dinti sau chiar toti dintii lipsa, datorita beneficiilor multiple aduse pacientului, in special cel asupra calitatii vietii acestuia.

Aceste reconstructii implica specialisti foarte bine instruiti si cu experienta precum si dotari unice, de avangarda. Implantodent le detine pe amandoua.

Autori ai catorva premiere nationale in implantologie (TotalFix, QuadZygoma, SixZygoma, PterigoImplant), echipa Implantodent se mandreste cu rata de succes extrem de ridicata a interventiilor de reconstructie totala si imediata a danturii cu ajutorul implanturilor dentare. Beneficiile acestor interventii sunt atat medicale, cat si mai ales de ordin functional, estetic si psihic: dantura imediata si fixa imediat dupa operatie, absenta totala a durerii intraoperator, limitarea durerilor post-operatorii, accelerarea vindecarii, inexistenta perioadei de convalescenta, reintegrarea socio-profesionala imediata postoperator cu reintoarcerea rapida a pacientului la activitatile cotidiene si vindecarea fara cicatrici.

stomatologie, implantologie dentara, implant dentar, implanturi dentare, clinica de implantologie dentara