Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.implantodent.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Prezentul site web, denumit in continuare www.implantodent.ro este un site de informare cu privire la serviciile si produsele Cliniciilor Implantodent (Implantodent Constanta – Strada Mihai Viteazul nr. 73, Constanța, cod postal 900191, respectiv Implantodent Bucuresti – Strada Ioan Voda Caragea nr. 6, București, Sector 1, cod postal 030167). Continutul site-ului este public, iar accesul la informatii este permis oricarui utilizator care doreste sa fie informat despre ofertele clinicii, tratamente, noutati din domeniul stomatologic.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a face orice modificari de structura si continut pentru www.implantodent.ro, partiale sau totale, in orice moment, fara a notifica in prealabil vizitatorii site-ului.

Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile de pe site se face in mod liber, fara necesitatea crearii unui cont si fara necesitatea utilizarii datelor de logare pentru a avea acces la informatii.

Prin completarea formularului de „Programare online” disponibil pe www.implantodent.ro, vizitatorul este de acord sa furnizeze datele cu caracter personal in scopul stabilirii unui consult medical la clinica Implantodent. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate catre terti fara acordul posesorului. Datele cu caracter personal vor fi folosite in scop strict profesional, pentru imbunatatirea serviciilor oferite catre clienti.

Administratorul site-ului poate colecta informatii privind vizitele pe site, paginile vizitate, adrese IP si alte date statistice utilizand diferite tehnologii, in vederea imbunatatirii continutului informativ prezent pe site. Datele nu vor fi facute publice.

Daca se observa o incalcare flagranta a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, operatorul de site poate bloca accesul anumitor IP-uri la continutul www.implantodent.ro.

Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de virusi informatici.

Dreptul de proprietate, copyright

Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe). Prin natura activitatii, site-ul poate prezenta reprezentari grafice sau informatii apartinand firmelor producatoare ale articolelor comercializate sau partenerilor operatorului.

Continutul www.implantodent.ro poate fi folosit numai in scopuri personale, prin respectarea termenilor impusi de operatorul site-ului. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului, fara acordul proprietarului de drept, adica www.implantodent.ro sau fara mentionarea sursei.

Implantodent nu se face raspunzator raspunzator de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

O parte dintre materialele video prezentate pe site-ul www.implantodent.ro pot contine imagini socante, reprezentand diferite tipuri de interventii chirurgicale dentare, efectuate de specialistii clinicii Implantodent.

Scopul imaginilor este unul pur informativ/ stiintific, pentru evidentierea tipurilor de probleme dentare si a solutiilor chirurgicale existente pentru acestea.

Imaginile nu sunt recomandate minorilor.